Ce este?

Ce reprezinta usturoiul fermentat si de ce este de culoarea neagra?

Usturoiul are de multă vreme o reputație de legumă extrem de sănătoasă, care trebuie să fie prezentă în alimentația unei persoane sănătoase: este bogat în nutrienți, are efect antiinflamator și are un efect benefic asupra organismului în ansamblu. Dar acest lucru se aplică nu numai unei plante obișnuite, ci și uneia negre, cu care vrem să vă prezentăm mai aproape.

FAVOREAZA:

  • controlul colesterolului
  • normalizarea nivelului de glucoză din sânge
  • normalizarea tensiunii arteriale
  • suprimarea infecțiilor în organism
  • reducerea senzațiilor de oboseală și oboseală
  • menținerea vederii normale
  • menținerea hematopoiezei normale și a formării globulelor roșii
  • menținerea metabolismului fierului
  • normalizarea funcției sistemului nervos
  • îmbunătățirea activității mentale
  • menținerea elasticității și frumuseții pielii
  • protejează celulele de radicalii liberi și stresul oxidativ

Proprietățile miraculoase ale usturoiului negru

Reduce riscul de cancer

Extractul de usturoi negru este toxic pentru celulele canceroase ale plămânilor, sânului, stomacului și ficatului. O analiză sistemică mai amplă a 25 de studii a constatat, de asemenea, că usturoiul fermentat ajută la combaterea cancerului.

Îmbunătățește sănătatea creierului

Reduce stresul oxidativ, care duce la deteriorarea celulelor , afectează negativ sănătatea creierului

Beneficiu pentru ficat

poate ajuta la protejarea ficatului și chiar la prevenirea leziunilor hepatice..

Rezistența la insulină

Mai multe studii pe animale sugerează că usturoiul negru poate ajuta la rezistența la insulină la persoanele cu diabet

Sănătate Inimei

Usturoiul negru ajută la reducerea concentrației de azot ureic din sânge, de asemenea, normalizează tensiunea arterială și reduce riscul de apariție a insuficienței cardiace.

BLACK GARLIC

Usturoiul negru este bogat cu antioxidanți

Detaliat

Cercetări științifice

poate îmbunătăți sănătatea inimii

Un studiu efectuat pe șobolani, care a fost publicat în revista Nutrition Research, a constatat că rozătoarele hrănite cu usturoi negru au avut mai puține semne de boli de inimă decât cele cărora nu li sa administrat. Un alt studiu pe animale a demonstrat că usturoiul negru (precum și usturoiul crud) ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și la protejarea organismului.

Potrivit lui Keithley, usturoiul negru ajută la scăderea concentrației de azot ureic din sânge și, de asemenea, normalizează tensiunea arterială și reduce riscul de insuficiență cardiacă.

 

util pentru rezistența la insulină

Rezistența la insulină este un răspuns slab al celulelor corpului la insulină, un hormon produs de pancreas care ajută glucoza din sânge să curgă în celule unde este folosită pentru energie. Când o persoană are rezistență la insulină, care este un factor de prediabet și diabet, celulele nu pot absorbi cu ușurință glucoza din sânge. Deși mai multe studii efectuate pe animale arată că usturoiul negru poate ajuta cu insulină rezistenta, persoanele care sufera de diabet nu trebuie sa refuze niciodata tratamentul prescris de medicul lor in favoarea legumei fermentate. Utilizați-l suplimentar, dar nu ignorați medicamentele speciale

îmbunătățește sănătatea creierului
Într-un studiu efectuat pe șobolani și publicat în revista Drug and Chemical Toxicologie , se observă că usturoiul negru poate reduce stresul oxidativ, care duce la deteriorarea celulelor, afectează negativ sănătatea creierului și provoacă îmbătrânirea prematură.
bun pentru ficat
Studiile efectuate pe animale arată că usturoiul negru poate ajuta la protejarea ficatului și chiar preveni afectarea ficatului. „Acest organ face parte din sistemul de detoxifiere încorporat al corpului nostru - este necesar pentru filtrarea substanțelor. Când sănătatea unei persoane este compromisă, aceasta afectează negativ bunăstarea generală a persoanei”, spune Cording.
reduce riscul de a dezvolta cancer

Există mulți factori care influențează dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer, iar dieta este un element extrem de important. Unele experimente arată că usturoiul negru are proprietăți anticancerigene, astfel încât previne dezvoltarea tumorilor.

Un studiu, la care au participat 21 de persoane, afirmă că extractul de usturoi negru este toxic pentru celulele canceroase ale plămânilor, sânului, stomacului și ficatului. O evaluare sistemică mai mare a 25 de studii a găsit, de asemenea, că usturoiul fermentat ajută la combaterea cancerului

BLOGUL NOSTRU

Prelucrare materiei prime

Prelucrarea profundă se efectuează pe bază de contract la facilitățile unei întreprinderi partenere. Gama de...

Read more


Cerinte p/u materia prima achizitionata

Compania Eco-verosemil produce anual peste 1000 kg de usturoi comercial de prima calitate, suprafața totală a...

Read more


Achizitionarea materiei prime

Compania ECO-Verosemil invită fermele mici și mijlocii, precum și persoanele implicate în cultivarea...

Read more

Ultimele stiri

30 Nov

Pe piața din R. Moldova a fost lansat un nou produs - usturoiul negru

  • Nov 30, 23

După trei ani de experimente și investiții, fostul ministru al Agriculturii... Detaliat

Usturoiul negru - o delicatesă spaniolă unică

În Spania se vinde în aproape toate supermarketurile - spaniolilor le place. Uneori îl mănâncă la micul dejun și, bineînțeles, îl adaugă la multe feluri de mâncare! Ce este exact usturoiul negru, de ce este atât de valoros, merită să-l cumpărați și ce să faceți cu el?

Detaliat
Componenta chimica

Componenta chimica

Valoarea nutrițională a usturoiului fermentat la 100 de grame:

  • Conținut caloric - 149 kcal
  • Proteine ​​- 6,5 g
  • Grăsimi - 0,5 g
  • Carbohidrați - 29,9 g
  • Apă - 58,58 g
  • Fibre alimentare - 2,1 g
  • Fier - 1,7 mg
  • Seleniu - 14,2 mcg
  • Mangan - 1,672 mg
  • Zinc - 1,16 mg
  • Cupru - 299 mcg
  • Vitamina C - 31,2 mg
  • Vitamina K - 1,7 mcg
  • Vitamina B1 - 0,2 mg
  • Vitamina B2 - 0,11 mg
  • Vitamina B4 - 23,2 mg
  • Vitamina B5 - 0,596 mg
  • Vitamina B6 - 1,235 mg
  • Vitamina B9 - 3 mcg
Recenzii ale clienților

Чёрный чеснок – необычная пряность, которую сотни лет используют на востоке для придания вкуса и аромата основным блюдам, закускам и даже десертам. Это не отдельный вид чеснока, а самый обычный белый чеснок, прошедший ферментацию. Текстура ферментированного чеснока напоминает мармелад. У него сладковатый вкус и пряный аромат, в котором отсутствуют резкие ноты горечи и остроты, в отличие от свежего чеснока.

Лилиана

Клиентка

Чеснок — традиционная культура Средней Азии, рассказывает Дмитрий Михальчук. Китай стал практически монополистом и занял 90 % мирового рынка, однако 60 % от производимого объема потребляется внутри страны, остальное отправляется на экспорт. Мировая столица производства чеснока — провинция Шаньдун (КНР), там он выращивается в основном в мелких семейных хозяйствах.

Алла

Packet

PRODUCȚIA NOASTRA

Produsele noastre sunt noi pe piața alimentară locală

Dar ele au câștigat o popularitate enormă în dietele din Asia și Europa. Invităm cumpărătorii angro să coopereze

Чеснок чёрный ферментированный, 100 г
Lei 120 с НДС

Минимальная партия 5 кг

Пластиковая банка с крышкой 1
Прозрачная пластиковая упаковка

* При оплате за 50 упаковок скидка

Comanda

Чеснок чёрный ферментированный, 100 г
Lei 120 с НДС

Минимальная партия 5 кг

Герметичный пакет 1
Прозрачная пластиковая упаковка

* При оплате за 50 упаковок скидка

Comanda

Чеснок чёрный ферментированный, 100 г
Lei 120 с НДС

Минимальная партия 5 кг

Пластиковая банка с крышкой 1
Прозрачная пластиковая упаковка

* При оплате за 50 упаковок скидка

Comanda

Чеснок чёрный ферментированный, 100 г
Lei 120 с НДС

Минимальная партия 5 кг

Пластиковая банка с крышкой 1
Прозрачная пластиковая упаковка

* При оплате за 50 упаковок скидка

Comsnda

Informatia de contact

Au mai ramas întrebări? Sa discutam!

Dacă doriți să comandați un lot de probă cu o reducere de 50%, sunați acum!

+ 373 069101592

mun. Chisinaustr. Capriana 50 of.218, Republica Moldova

contact@blackgarlic.md


Va asteptam in oficiul principal "ECO-VEROSEMIL"