Keathley observă că cea mai vizibilă diferență între usturoiul negru și usturoiul obișnuit este că primul conține mai mulți fenoli (antioxidanți), ceea ce îl face mai sănătos. Cercetările publicate pe Pubmed afirmă că această legumă atinge conținutul maxim de antioxidanți după 21 de zile de fermentație. Potrivit Master of Science Jessica Cording, aceste substanțe ajută la protejarea celulelor organismului de radicalii liberi, care pot duce la boli grave.

Pentru cine si de ce...

Usturoiul negru este un condiment neobișnuit care a fost folosit în Orient de sute de ani pentru a adăuga aromă și aromă mâncărurilor principale, aperitivelor și chiar deserturilor. Acesta nu este un tip separat de usturoi, ci cel mai comun usturoi alb care a trecut prin fermentare. Textura usturoiului fermentat este asemănătoare marmeladei. Are un gust dulceag și o aromă picant, care nu are note ascuțite de amărăciune și picătură, spre deosebire de usturoiul proaspăt.

Pro și contra

Din cele mai vechi timpuri, vindecătorii populari, medicii și alchimiștii au încercat să găsească elixirul nemuririi. Orice au adăugat, orice ierburi și ingrediente (este chiar înfricoșător să enumerați!), nu au încercat să amestece pentru a obține poțiunea prețuită. Dar nu au reușit niciodată să inventeze remediul dorit...Totuși, au reușit totuși să reușească în unele lucruri - rețete care vindecă și întăresc organismul au supraviețuit până în zilele noastre. Poate că nu putem trăi 200 de ani, dar ne putem întâmpina bătrânețea sănătoși!

Tags:tag1

Related Posts